НП ТАРА: Измене у саобраћају због одржавања Трибалиона

0 1.141

Имајући у виду да се за викенд одржава једна од најатрактивнијих и најмасовнијих планинарских трка у региону Национални парк Тара је издао обавештење за посетиоце и становнике НП Тара. Саопштење преносимо у целости.

Сатница Трибалион трке Фото: Промо
Сатница Трибалион трке Фото: Промо

„Обавештавамо посетиоце и становнике НП Тара да ће у суботу 14. септембра бити одржан 3. Трибалион – једна од најатрактивнијих планинарских трка у региону.

Молимо вас да имате у виду да ће се на појединим локацијама на ширем подручју Митровца такмичари делимично кретати постојећим путевима и да на тим местима прилагодите брзину Ваших аутомобила и да поштујете инструкције редара. У питању су следеће локације:

Митровац код ресторана Качара и уласка у резерват Црвени поток (пут за Бањску стену)
Метаљка (пут Митровац-Заовине) скретања ка Чемериштима
Доњи Јелисавчићи
Пут Митровац – Набојне – Чемеришта ће бити затворен у потпуности.

Паркинг (окретница) код видиковца Бањска стена ће делимично бити затворен за посетиоце, па вас молимо за разумевање и стрпљење. Део стазе ће ићи преко видиковца Бањска стена до паркинга тако да Вас молимо да будете обазриви и да не ометате такмичаре.

Све посетиоце који желе да пешаче стазом #9а Митровац – Велика ливада – Бањска стена молимо да не почињу своју туру пре 12.00 часова

Старт трке је на Митровцу у 11.00 и 11.30 на платоу испред дечјег одмаралишта. На овом месту ће бити и циљ трке. Најзанимљивији део за публику ће бити плато између ресторана Качара и циља где ће бити 9 атрактивних препрека. Први такмичари на циљу се очекују око 12.30 часова

Хвала на разумевању.“

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена