Na Zlatiboru se očekuje i do 25.000 gostiju dnevno

0 431

Za vaskršnje i prvomajske praznike na Zlatiboru se očekuje i do 25.000 gostiju dnevno. To je ocenio Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor i dodao da su smeštajni kapaciteti popunjeni sa više od 95 odsto, te da su pojedini hoteli ponudili i značajne popuste.

Trg na Zlatiboru danas Foto: Drina Info
Trg na Zlatiboru danas Foto: Drina Info

Najveći broj gostiju je već stigao, a kako je dodao Živanović, domaćini su se potrudili da ponude bogat i raznovrstan program. Popularnu Stopića pećinu i vodopad u Gostilju gosti će moći da posete svim danima, ali i Muzej Staro selo, Drvengrad i Šargansku osmicu u Mokroj Gori, kao i druge popularne destinacije. Ski-centar Tornik, koji će biti otvoren od 27.aprila do 5. maja ponudiće vožnje panoramskom žičarom i druge letnje sadržaje.

Zlatibor Drina Info
Zlatibor danas Foto: Drina Info

Ljubiteljima aktivnog odmora nude se uređene i obeležene pešačke i biciklističke staze, škole jahanja, kao i adrenalinski izazovi u Avantura parku u centru Zlatibora i vožnje zip-lajnom u Ljubišu.

Pripremljen je i muzičko-zabavni program, pa će u Dino parku biti priređeni uskršni i prvomajski karnevali, a u sportskoj dvorani Wai Tai koncerti Ane Bekute (2.maja), Saše Matića (3.maja) i Leksington benda (4.maja).

Tekst: N.K. Izvor:Danas

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena