KK“OMLADINAC“: Pregršt medalja na startu sezone

0 56

Karatisti „Omladinca“ iz Bajine Bašte zablistali su proteklog vikenda na dva značajna takmičenja i u gradić u Podrinju doneli čak deset medalja.  U subotu je održan Međunarodni turnir „Aranđelovac open“, a u nedelju Prvenstvo uže Srbije za seniore.

Na turniru u Aranđelovcu čestvovalo je 45 klubova sa oko 450 takmičara iz Bugarske, Makedonije i Srbije. Ispred „Omladinca“ je nastupalo devet takmičara, a zlatne medelja su osvojili Anđela Ivanović i Jana Pečenica u borbama i Anđela Živanović u katama. Srebro je pripalo Maši Selinić u borbama dok su bronzu osvojile Valentina Vuković u borbama i Marta Živanović u katama. U izuzetno jakoj konkurenciji kod kadeta Maja Dodić je osvojila zapaženo šesto mesto.

Foto: Drina Info
Foto: Drina Info

Na seniorskom prvenstvu uže Srbije održanom juče u Čačku karatisti KK „Omladinac“ osvojili su četiri medalje u borbama. Dajana Močević i Jovan Njegić su osvojili zlatne medalje, Stefan Blagojević srebro dok je Jelena Elez ozaslužila bronzu.

Na takmičenju u Čačku, koje je ujedno i kvalifikacioni turnir za državno prvenstvo, nadmetali su se takmičari 22 kluba iz centralne Srbije.

52699402_2291143137807782_8466973981872750592_n (1)

Trener KK „Omladinac“ Milenko Ordagić kaže da je veoma zadovoljan prikazanim od strane karatista iz Bajine Bašte. „Ovo su prvi turniri u sezoni, bila je jaka konkurencija i drago mi je da su naši članovi ovako uspešno ušli u novi takmičarski ciklus. Već sledeće sedmice očekuje nas takmičenje u Valjevu, gde se nadamo takođe uspešnom izdanju“ – kaže Ordagić za Drina Info.

Drina Info

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena