KK „STUDENT“ se ozbiljno pojačava

0 1.151

Košarkaški klub „Student“ iz Bajine Bašte ozbiljno se priprema za predstojeću sezonu. Kostur ekipe iz prethodne sezone je zadržan na okupu a igrački kadar je jači i za trojicu novajlija. U pitanju su iskusni igrači Nenad Milinković na poziciji krila, Milan Milošević na poziciji pleja i Miladin Ćubić na bekovskoj poziciji. Svakako je i važna činjenica da je u klubu ostao Mihailo Selaković pa ove sezone možemo očekivati kvalitetnu košarku u gradu pored  Drine.

Sportdki direktor i predsednik kluba sa novim pojačanjem
Sportski direktor i predsednik kluba sa novim pojačanjem

– U prethodnom periodu vredno smo radili na formiranju kvalitetnog tima. Uspeli smo da sačuvamo najveći deo ekipe iz prethodne sezone i uz dovođenje kvalitetnih pojačanja napravili smo dobru osnovu za kvalitetean rad. Pripreme za predstojeću sezonu počinjemo 15. septembra a ligaško takmičenje 10. oktobra, tako da ćemo imati i sasvim dovoljno vremena da se kvalitetno pripremimo. Sa prvim timom radiće trenerski tandem Milutin Stanić i Jovan Arsenović i nadamo se da sa ovakvim timom i kvalitetnim radom ni rezultati neće izostati. – kaže Miloš Čolić, predsednik kluba.

Uporedo sa rekontrukcijom takmičarske ekipe, uprava kluba vredno radi i na pronalaženju sponzora, kako bi se klubu obezbedila finansijska stabilnost.

– Imali smo nekoliko veoma uspešnih sastanaka sa potencijalnim sponzorima a očekuje nas još dosta posla na tom polju. Nadamo se da će, pre svega lokalni privrednici, prepoznati naš rad i trud i pomoći nam u nastojanjima da košarka u Bajinoj Bašti nastavi da živi. Finansijska stabilnost u klubu nam je veoma važna kako zbog prvog tima tako i zbog mlađih kategorija. – završava Miloš Čolić, predsednik KK „Student“.

Drina info portal

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena