КК „СТУДЕНТ“ се озбиљно појачава

0 1.152

Кошаркашки клуб „Студент“ из Бајине Баште озбиљно се припрема за предстојећу сезону. Костур екипе из претходне сезоне је задржан на окупу а играчки кадар је јачи и за тројицу новајлија. У питању су искусни играчи Ненад Милинковић на позицији крила, Милан Милошевић на позицији плеја и Миладин Ћубић на бековској позицији. Свакако је и важна чињеница да је у клубу остао Михаило Селаковић па ове сезоне можемо очекивати квалитетну кошарку у граду поред  Дрине.

Спортдки директор и председник клуба са новим појачањем
Спортски директор и председник клуба са новим појачањем

– У претходном периоду вредно смо радили на формирању квалитетног тима. Успели смо да сачувамо највећи део екипе из претходне сезоне и уз довођење квалитетних појачања направили смо добру основу за квалитетеан рад. Припреме за предстојећу сезону почињемо 15. септембра а лигашко такмичење 10. октобра, тако да ћемо имати и сасвим довољно времена да се квалитетно припремимо. Са првим тимом радиће тренерски тандем Милутин Станић и Јован Арсеновић и надамо се да са оваквим тимом и квалитетним радом ни резултати неће изостати. – каже Милош Чолић, председник клуба.

Упоредо са реконтрукцијом такмичарске екипе, управа клуба вредно ради и на проналажењу спонзора, како би се клубу обезбедила финансијска стабилност.

– Имали смо неколико веома успешних састанака са потенцијалним спонзорима а очекује нас још доста посла на том пољу. Надамо се да ће, пре свега локални привредници, препознати наш рад и труд и помоћи нам у настојањима да кошарка у Бајиној Башти настави да живи. Финансијска стабилност у клубу нам је веома важна како због првог тима тако и због млађих категорија. – завршава Милош Чолић, председник КК „Студент“.

Дрина инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена