KK „OMLADINAC“: Žetva medalja na Kupu uže Srbije

0 394

Danas je u Raškoj održan Kup uže Srbije u karateu za kadete, juniore i seniore. Izuzetan rezultat na ovom takmičenju ostvarili su karatisti „Omladinca“ iz Bajine Bašte. Uz sedam medalja u pojedinačnoj konkurenciji bajinobaštanski karatisti iz Raške u Podrinje su doneli čak dve zlatne medalje u ekipnoj konkurenciji.

Foto: Drina Info

Zlatnu medalju izborile su kadetkinje ekipno u borbama, a ekipu su činile Maša Selinić, Jana Pečenica i Sara Radovanović. Juniorke ekipno  u borbam su takođe zablistale i osvojile zlato, a ekipa je nastupala u sastavu Anđela Ivanović, Valentina Maksimović,Tatjana Maksimović i Maja Dodić.

Foto: Drina Info

U pojedinačnoj kategoriji Maša Selinić je osvojila zlatnu medalju u konkurenciji kadetkinja u borbama -54 kg. Kod juniorki Anđela Ivanović je u borbama -59 kg osvojila srebro, a Valentina Maksimović je bila druga kod juniorki u borbama – 53 kg.

Foto: Drina Info

Valentina Vuković je osvojila dve medalje i to u dve uzrasne kategorije. Kod juniorki u borbama +59 kg osvojila je srebro, a u borbama u kategoriji seniorke -68 kg bronzanu medalju.

Maja Dodić i Tatjana Maksimović su kod juniorki u borbama – 59 kg osvojile bronzane medalje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena