KK OMLADINAC: Karatisti odlični na najvažnijem nacionalnom takmičenju

0 589

Kragujevac je proteklog vikenda bio domaćin dva nacionalna karate takmičenja. Mlađi seniori iz cele Srbije su nastupali na Trofeju Srbije, a kadeti i juniori na Prvenstvu Srbije. Članovi KK „Omladinac“ iz Bajine Bašte imali su odličan nastup i sa najznačajnijeg takmičenja u Srbiji u Podrinje su doneli pregršt medalja.

Ekipa kadetkinja  u sastavu Anđela Ivanović, Maja Dodić, Velentina Maksimović i Maša Selinić, nakon odličnog nastupa i četiri pobede i jednog poraza osvojila je bronzanu medalju.
Anđela Ivanović je imala izvanredan nastup, zabeležila pet pobeda i uz jedan poraz osvojila bronzu u kategoriji kadektinje -54 kg. Jana Pečenica je nakon tri meča osvojila zlatnu medalju u kategoriji kadetkinje – 54 kg B klasa, dok je Maša Selinić u istoj kategoriji osvojila srebrnu medalju.

Valentina Maksimović je u kategoriji kadetkinje -54 osvojila 3. mesto. Sara Radovanović, Maja Dodić i Tatjana Maksimović u svojim kategorijama nisu osvojile medalje, ali su odradili nekoliko izuzetno dobrih borbi. U nedelju je nastupala Valentina Vuković i u kategoriji juniorke +59 kg nakon tri meča osvojila bronzanu medalju.

– Veoma sam zadovoljan nastupom svih naših takmičara na državnom prvenstvu, ovo je po meni jedan od ukupno gledano najboljih nastupa u poslednjim godinama, mečevi su bili izuzetno kvalitetni, a naši takmičari su primenili sve ono što smo uvežbavali. U izuzetno jakoj konkurenciji naše karatiskinje su pokazale   kvalitet i videlo se da se isplati ozbiljan rad  i trud koji se ulaže na treninzima. Svi znamo da je ova godina specifična po mnogo čemu pa smo mi i treniranje morali da prilagodimo tim uslovima ali i pored svega toga rezultat nije izostao. Već sledeći vikend nas očekuje još jedno veliko i ozbiljno takmičenje „Trofej Srbije – Beogradski pobednik“. – kaže za Drina Info Milenko Ordagić, trener KK „Omladinac“

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena