Karatisti uspešni na Školskom prvenstvu

0 876

U nedelju je u Čačku održano Školsko prvenstvo uže Srbije u karateu na kome su članovi KK „Omladinac“ iz Bajine Bašte ostvarili odlične rezultate.

Maša Selinić koje je pored kluba predstavljala i Gimnaziju „Josif Pančić“ osvojila je prvo mesto u kategoriji borbe -54 kg kod učenika prve i druge godina srednjih škola.

Anđela Ivanović koja je pored „Omladinca“ predstavljala i Srednju tehničku školu iz Bajine Bašte osvojila je srebrnu medalju u kategoriji borbe -59 kg za učenike 3. i 4. godine srednjih škola. Valentina Maksimović takođe iz Tehničke škole zauzela je 3. mesto u kategoriji borbe -54 kg kod 1. i 2. razred srednjih škola.

Jana Pečenica iz OŠ „Sveti Sava“ u kategoriji +54 kg kod sedmih i osmih razreda osnovnih škola pobedila je tri meča ali je izgubila odlučjući za medalju i plasman na državno prvenstvo. Maja Dodić i Tatjana Maksimović iz Tehničke škole u Bajinoj Bašti u kategoriji borbe -59 kg kod 1. i 2. razreda srednjih škola izgubile su odlučujuće mečeve u repasažu za borbu za medalju i plasman na državno prvenstvo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena