Још једна Бонито авантура на Дринској регати

0 379

Велики спуст реком Дрином и ове године употпунио је укус праве, свеже млевене Бонито кафе, која је допринела још позитивнијој атмосфери међу учесницима. Дружење које се месецима касније препричава, Бонито је учинио посебним, пружајући регаташима додатну дозу енергије и позитивних вибрација.

26. Дринска регата Фото: Стефан Ђаковић
26. Дринска регата Фото: Стефан Ђаковић

Велики број посетилаца је у периоду од 17. до 21. јула, на највећем догађају на води у овом делу Европе имао прилику да ужива у споју природе и правог укуса кафе.

Дрином је запловио и Бонито сплав, који се уз музику и песму придружио великом броју пловила са учесницима из свих крајева Србије, а на обали су све посетиоце чекала изненађења, кафа и поклони на Бонито штанду.

26. Дринска регата Фото: Стефан Ђаковић
26. Дринска регата Фото: Стефан Ђаковић

Бонито кафа која долази директно са плантажа Бразила осваја богатом аромом и има два укуса – стандардно пржена и тамно пржена. Стандардно пржена Бонито кафа, добијена мешавином посебно одабраних и квалитетних сорти кафе задовољава свачију жељу за шољицом праве кафе, док је тамно пржена Бонито кафа припремљена због свих оних који у шољици кафе траже нешто јачи укус, конкретнију горчину и још већи талас позитивних вибрација.

Изазов дринских брзака зачињен снажним укусом свеже млевене Бонито кафе, створио је незаборавне тренутке на 26. Дринској регати и сјајно расположење међу учесницима које ће сигурно трајати дуго – баш као и укус праве кафе!

Бонито видео са 26. Дринске регате можете погледати овде.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена