Fudbalski vikend: PRVA POBEDA SLOGE

0 60

Tek u četvrtom kolu Zapadno-moravske fudbalske lige Sloga je podsetila na svoje odlične prolećne igre i one iz pripremnog perioda. To je i doprinelo da postigne prve golove i dođe do prve pobede. Sa 3:1 savladala je Polet iz Trbušana. Izabranici trenera Vladislava Rosića poveli su iz penala golom Jašića u 36. minutu. Božić je oboren u kaznenom prostoru gostiju pa je sudija Amer Solaković iz Brodareva opravdano pokazao na belu tačku. Na 2:0 povisio je Božić u 54. minutu posle pasa Jašića. U 90. minutu akcija iz tri poteza, u kojoj su učestvovali Milosvljević, Ivanović i strelac M. Kostadinović donela je treći pogodak za domaćina. Kad se sudija Solaković spremao da označi kraj, gosti su u 90+2. minutu postigli počasni gol preko Šarčevića. Sloga je igrala u sastavu: Golubović, Andrić, Milosavljević, Đurić, Ž. Kostadinović, Đorđević, Nikolić ( Ivanović), Božić ( Stanić), Janković ( Tarabić).

Igrači Sloge sa trenerom na kraju utakmice sa Poletom
Igrači Sloge sa trenerom na kraju utakmice sa Poletom

– Za nas je to bila teška utakmica jer smo bili pod imeperativom pobede pošto u prva tri kola nismo uspeli da je ostvarimo. Kod igrača je bila preterana želja da osvoje bodove pa je dolazilo i do nekih grešaka. Bili smo dosta bolji od Poleta koji je imao nekoliko ozbiljnih pokušaja- kaže trener Vladislav Rosić. U idućem kolu Sloga gostuje kod drugoplasiranog LFK Mladost. Omladinski tim Sloge poražen je na gostovanju kod Zlatibora sa 3:0. Kadeti su sa $.1 na svom terenu savladali Prvog partizana .

U Zlatiborskoj okružnoj ligi Perućac je bio gost Lauša i pobedio ga sa 4:2. Višesava je u gostima poražena od Savinca sa 2:1.U narednom kolu Perućac je domaćin Prvom partizanu, a Višesava Laušu.

Drina info

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena