Фудбалски викенд: ПРВА ПОБЕДА СЛОГЕ

0 62

Тек у четвртом колу Западно-моравске фудбалске лиге Слога је подсетила на своје одличне пролећне игре и оне из припремног периода. То је и допринело да постигне прве голове и дође до прве победе. Са 3:1 савладала је Полет из Трбушана. Изабраници тренера Владислава Росића повели су из пенала голом Јашића у 36. минуту. Божић је оборен у казненом простору гостију па је судија Амер Солаковић из Бродарева оправдано показао на белу тачку. На 2:0 повисио је Божић у 54. минуту после паса Јашића. У 90. минуту акција из три потеза, у којој су учествовали Милосвљевић, Ивановић и стрелац М. Костадиновић донела је трећи погодак за домаћина. Кад се судија Солаковић спремао да означи крај, гости су у 90+2. минуту постигли почасни гол преко Шарчевића. Слога је играла у саставу: Голубовић, Андрић, Милосављевић, Ђурић, Ж. Костадиновић, Ђорђевић, Николић ( Ивановић), Божић ( Станић), Јанковић ( Тарабић).

Играчи Слоге са тренером на крају утакмице са Полетом
Играчи Слоге са тренером на крају утакмице са Полетом

– За нас је то била тешка утакмица јер смо били под имеперативом победе пошто у прва три кола нисмо успели да је остваримо. Код играча је била претерана жеља да освоје бодове па је долазило и до неких грешака. Били смо доста бољи од Полета који је имао неколико озбиљних покушаја- каже тренер Владислав Росић. У идућем колу Слога гостује код другопласираног ЛФК Младост. Омладински тим Слоге поражен је на гостовању код Златибора са 3:0. Кадети су са $.1 на свом терену савладали Првог партизана .

У Златиборској окружној лиги Перућац је био гост Лауша и победио га са 4:2. Вишесава је у гостима поражена од Савинца са 2:1.У наредном колу Перућац је домаћин Првом партизану, а Вишесава Лаушу.

Дрина инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена