FK SLOGA: Smemo li mi da se borimo za viši rang?!

0 703

 Posle poraza u Sjenici, Sloga nije uspela da na svim terenu savlada Radnički iz Valjeva. Susret je završen 1:1, golovima Miluna Božića i Dragana Gošića. Podrinjci su zadržali šanse u trci za vrh, ali sad lider FAP ima četiri boda više. Za remi sa Valjevcima iz Sloge najviše krive sudijsku trojku iz Šapca Nikolu Palovića,Filipa Vićentića i Milana Vićentića.
-Radničkom svaka čast, publika je igrače rivala na kraju nagradila aplauzom. Ne možemo da verujemo šta su sve činile sudije na ovoj utakmici. Nisu sudile ni za nas ni za goste, već za nekog trećeg, jer da je bilo ko od nas pobedio došao bi u dobru poziciju da se popne na tron. Ogorčeni su i naši navijači koji su ostali više od sata ispred svlačionica protestvujući na sramno deljenje pravde. Na sreću nije se dogodilo ništa loše jer smo uz pomoć policije reagovali na vreme tako da je sudijska trojka izašla iz grada pod policijskom pratnjom-kaže predsednik Sloge Rade Sarić.

Na pitanje šta se naročito zamera sudijama, predsednik Sarić ističe:
-Na početku utakmice poništili su nam čist gol Miluna Božića dosudivši nepostojeći ofsajd. Sredinom drugog poluvremena golman Radničkog Srđan Simić istrčao je van kaznenog prostora, igrao rukom i tako sačuvao svoju mrežu, prošao je bez sankcija. Pavlović je napravio pravu kartonijadu, dodelio nam je sedam žutih kartona za prigovore, nijedan za start i tako nas oštetio i za naredne utakmice. Imalo je još dosta propusta kod dosuđivanja slobodnih udaraca i ofsajda, sve na našu štetu. Pitamo se hoće li neko iz FS učiniti nešto na regularnosti, smemo li mi da se borimo za viši rang.

V.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena