Finale „Sportskih igara mladih“ na Kopaniku

0 540

Za vikend se na Kopaoniku održavaju finalna takmičenja ovogodišnjih „Sportskih igara mladih“. Bajina Bašta će na ovom takmičenju imati predstavnike u dve discipline, odbojci i basketu. Mladi bajinobaštanski sportisti danas su, u pratnji svojih trenera, krenuli put Kopaonika, gde će se zadržati do nedelje.

Na slici: Bajinobaštanski sportisti Foto: Dejan Timotijević

– Ženska odbojkoška ekipa i muška ekipa u basketu predstavljaće naš grad u finalu „Sportskih igara mladih“. Naši mladi sportisti su u pratnji trenara Dragana Pavlovića i Milutina Stanića danas otputovali na Kopaonik, gde će se zadržati do nedelje. Ženska odbojkaška ekipa je izborila plasman u finale pobedom na turniru u Čajetini, dok su mladi basketaši osvojili prvo mestu u Priboju. Nadamo se dobrim rezultatima. – kaže Dejan Timotijević iz Sportskog saveza Bajina Bašta.

Sportske igre mladih najveća su sportska manifestacija za decu i omladinu na ovim prostorima, čiji je osnovni cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva. Pokrovitelj nastupa bajinobaštanskih sportista na igrama je Sportski savez Bajina Bašta.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena