ЕУФОРИЈА УЖИВО СТИЖЕ НА БАШТА ФЕСТ!

0 297

Пријатељство и сарадња Башта Феста и музичког двојца Буч Кесиди се наставља! Последње вечери фестивала, 04. јула, након пројекције филма „Лихвар“ од 22:30 публика ће имати прилку да гледа биоскопски музички филм „Буч Кесиди : Еуфорија уживо“.  Ово филмско-музичко остварење доноси нова извођења песама са албума „Еуфорија“ и неколико старих хитова, а све то на филмском платну.

Након што су наступали на шестом Башта Фесту, ове године нам стиже и нова Башта химна коју је Буч Кесиди урадио за фестивал. Кратак тизер вас чека на фестивалском Инстаграму, а сигурни смо да песму нећете моћи да избаците из главе у фестивалским данима. Посебно док будете погађали које су ваше кључне речи!

А како изгледа када Лука Рацић и Зоран Зарубица, двојац овог познатог бенда, одлуче да продуже закупљени термин у познатом телевизијском студију и спонтаним концертом онемогуће снимање рекламе „Југодискаћа“, највеће фирме која се бави производњом диско кугли, публика може сазнати у новом филму назива „Буч Кесиди : Еуфорија уживо“ чији су идејни творци Давид Јовановић и Ђорђе Косић.

Осмишљен у форми екранизованог концерта са интересантним заплетом који нас враћа у епоху 60-их година, филм ће публици омогућити да ужива у концертном извођењу нумера које су обележиле албум „Еуфорија“. Међу њима су истоимена песма коју је публика одмах сјајно прихватила, као и „Нема љубави у клубу“, „Ђускање не помаже“, „Недеља ујутру“, „ТИХО“ и друге.

Режију филма „Буч Кесиди : Еуфорија уживо“ потписује Давид Јовановић, коаутори сценарија су Давид Јовановић и Ђорђе Косић.

Глумачку екипу, поред чланова бенда, чине: Миона Марковић, Јана Бјелица, Тамара Милошевић, Никола Павловић, Давид Јовановић, Владимир Јоцовић, Бранислав Платиша, Јован Савић, Рајко Орлић.

Извршни продуценти филма су Реља Миланковић за Bassivity Studios  и Никола Јовановић за Kontra rights.

Продуценти филма су Давид Јовановић, Марија Симић и Јанко Ђорић.

 

Тизер: https://www.youtube.com/watch?v=y0jdfnDPMP4

Дрина инфо портал

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена