Drinska regata oborila sve dosadašnje rekorde

0 318

Spust na 28. Drinskoj regati plovidbom od Perućca do Rogačice u dužini od 25 kilometara definitivno je oborio sve dosadašnje rekorde po broju učesnika i posetilaca. Od samog jutra, kolone ka brani Perućac gde je startovala regata bile su duge i do pet kilometara.

Foto: TO „Tara-Drina“

Ovo je do sada najposećenija regata od samog nastanka, ne samo po broju učesnika već i posetilaca koji su bili na obali Drine.

Foto: TO „Tara-Drina“

Sve smo kao organizatori učinili da ova Drinska regata bude pre svega bezbedna za učesnike,na reci je pogranična policija,spasioci, ronioci, a imamo lekarsku ekipu na vodi, dok su tri ekipe na samom priobalju. Ove godine primetan je veliki broj učesnika iz inostranstva i bivših jugoslovenskh republika, ali nisu izostali ni domaći, iz svih krajeva Srbije“, rekla je predsednica opštine Bajina Bašta Vesna Đurić.

Foto: TO „Tara-Drina“

Rekordna poseta domaćih i stranih gostiju sinoć je bila i na koncertima Željka Vasića i Ace Lukasa ,a nema sumnje da će ljubitelji rok zvuka večeras uživati u spektaklu Riblje Čorbe i Partibrejkersa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena