Delegacija Opštine Bajina Bašta u poseti Ljuboviji

0 600

Opštinu Ljubovija posetila je delegacija Opštine Bajina Bašta na čelu sa predsednicom Opštine Vesnom Đurić. Pored predsednice, u gostima je bila načelnica Opštinske uprave Aleksandra Kovački, direktor JKP „12. septembar“ Bajina Bašta Dejan Filipović i rukovodilac Sektora vodovod i kanalizacija Darko Milosavljević.

Foto: Zvanični FB profil Opštine Ljubovija

Cilj posete bio je sklapanje sporazuma o međuopštinskoj saradnji, a u vezi vodosnabdevanja Mesne zajednice Bačevci koja se nalazi na teritoriji opštine Bajina Bašta.

„Vodovod iz Ljubovije došao je do Bačevaca i mi se nadamo da ćemo vrlo brzo realizovati sporazum i da će isporuka vode krenuti u najskorije vreme. To će biti od posebnog značaja za Osnovnu školu „Stevan Joksimović“ u Bačevcima, ambulantu Doma zdravlja Bajina Bašta kao i ostale meštane Mesne zajednice Bačevci“, izjavila je predsednica Opštine Bajina Bašta Vesna Đurić.


Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović kaže da podržava inicijativu i izražava nadu da će ove dve opštine sarađivati u budućnosti i po drugim pitanjima.

Izvor: Zvanični FB profil Opštine Ljubovija

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena