Bajina Bašta – Ušće 3

0 312

Trećeg dana 25. Drinske regate održan je veliki koncert Svetlane Cece Ražnatović na izletištu Rača. Pred više od 20 hiljada posetilaca najveća balkanska zvezda održala je jedan od najmasovnijih koncerata u istoriji Bajine Bašte.

FB_IMG_1532137641149
Izvor: S.T.C. „Bajina Bašta“ Foto: Rade Gložanski

Izletište pored Drine je već 21 čas vrvelo je od publike a atmosferu pred Cecin nastup  zagrejao je odlični bajinobaštanski bend Snežana Kačar i Imperium. Ceca je već na početku koncerta uporedila atmosferu i masovnost sa njenim čuvenim nastupima  u Beogradu nazivajući koncert na Drinskoj regati Ušće 3.

Izvor: S.T.C. "Bajina Bašta" Foto: Rade Gložanski
Izvor: S.T.C. „Bajina Bašta“ Foto: Rade Gložanski

Nizali su se hitovi, reke ljudi su se slivale iz centra Bajine Bašte a sa svakom pesmom atmosfera je bila bolja. Uz dobro poznate hitove pevala je i provodila se publika koja je došla kako iz brojnih gradova iz Srbije tako i iz zemalja regiona. Gradić u Podrinju je ovih dana domaćin i velikom broju stranaca a pored uobičajeno brojnih Slovenaca, Rusa, Francuza tu su i Holanđani, Kinezi, Mađari, Iranci… Posetioci koncerta su bile i ličnosti iz srpskog kulturnog života.

Program 25. Drinske regate se nastavlja centralnim dešavanjem manifestacije a to je veliki spust Drinom od Perućca do Rogačice na kome se danas očekuje preko 20 000 učesnika samo na vodi. Kolone automobila već uveliko idu ka Perućcu, najavljeno je učešće na spustu brojnih javnih ličnosti iz Srbije i regiona a lepo vreme je garancija odličnog provoda na najvećoj manifestaciji na vodi u ovom delu Evrope.

25. Drinska regata naslovna

U večernjim satima u Bajinoj Bašti očekuje nas festival Most Fest na kome će nastupati Rok u ponoć, Crvena Jabuka i Alen Islamović i Lajv bend.

Drina Info

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena