BAJINA BAŠTA: Rani javni uvid u Plan generealne regulacije područja Osluša na Tari

0 2.102

Opštinska uprava opštine Bajina Bašta – Odeljenje za poslove urbanizma, građevinarstva i imovinsko-pravne poslove oglasilo je rani javni uvid Plana generealne regulacije područja Osluša na Tari.

Rani javni uvid održaće se u trajanju od 15 dana, od 27. avgusta do 10. septembra 2021. godine. Materijal će biti izložen u sali Skupštine opštine Bajina Bašta, ul. Dušana Višića br. 28, svakog radnog dana od 7 do 15 časova, kao i na internet strani opštine Bajina Bašta (www.bajinabasta.rs).

Odeljenje za poslove urbanizma, građevinarstva i imovinsko-pravne poslove Opštinske uprave Bajina Bašta, kao nosilac izrade Plana generalne regulacije organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, očekivanim efektima planiranja i dr.

Rani javni uvid se sprovodi na osnovu Odluke Skupštine opštine o izradi Plana generalne regulacije područja Osluša na Tari (“Sl. list opštine Bajina Bašta “ broj 8/2020 od 03.06.2020. godine).

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi, Odeljenju za poslove urbanizma, građevinarstva i imovinsko-pravne poslove Opštinske uprave Bajina Bašta, ul. Dušana Višića br.28, Bajina Bašta, u toku trajanja ranog javnog uvida, zaključno sa 10.09.2021. godine.

Materijal za javni uvid možete pogledati ovde.

Projekat se sufinansira sredstvima iz budžeta Opštine, a na osnovu Rešenja o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja za teritoriju opštine Bajina Bašta u 2021. godini. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Drina info portal

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena