BAJINA BAŠTA: Rani javni uvid plana detaljne regulacije srednjovekovnog zamka „Solotnik“

0 1.025

Opštinska uprava opštine Bajina Bašta – Odeljenje za poslove urbanizma, građevinarstva i imovinsko-pravne poslove oglasilo je rani javni uvid u Plan detaljne regulacije srednjevekovnog zamka „Solotnik“.

Solotnik Foto: Drina Info

Rani javni uvid održaće se u trajanju od 15 dana, 17. septembra do 01. oktobra 2021. godine. Materijal će biti izložen u sali Skupštine opštine Bajina Bašta, ul. Dušana Višića br. 28, svakog radnog dana od 7 do 15 časova, kao i na internet strani opštine Bajina Bašta (www.bajinabasta.rs).

Odeljenje za poslove urbanizma, građevinarstva i imovinsko-pravne poslove Opštinske uprave Bajina Bašta, kao nosilac izrade Plana detaljne regulacije organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, očekivanim efektima planiranja i dr.

Crtež predloga za obnovu Solotnika. Rad profesora Mirka Kovačevića

Rani javni uvid se sprovodi na osnovu Odluke Skupštine opštine o izradi Plana detaljne regulacije srednjovekovnog zamka „Solotnik“ (“Sl. list opštine Bajina Bašta “ broj 8/2020 od 03.06.2020. godine).

Zidine Solotnika Foto: Drina Info

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi, Odeljenju za poslove urbanizma, građevinarstva i imovinsko-pravne poslove Opštinske uprave Bajina Bašta, ul. Dušana Višića br.28, Bajina Bašta, u toku trajanja ranog javnog uvida, zaključno sa 01.10.2021. godine.

Materijal rani javni uvid možete videti ovde.

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena