Bajina Bašta nagradila najuspešnije učenike

0 406

Najuspešniji učenici iz Bajine Bašte i njihovi nastavnici i profesori nagrađeni su na svečanosti koja je povodom predstojećeg Dana opštine priređena u Parku ćirilice.

Nosiocima Vukove diplome uz poklon knjigu uručena je i novčana nagrada u iznosu od 10.000 dinara, đaci generacije pored novčane nagrade koja im je uručena danas u iznosu od 12.000 dinara, dobiće i laptopove na svečanoj sednici Skupštine opštine Bajina Bašta koja će biti održana na Dan opštine, u ponedeljak, 25. jula. Osvajači jednog od prva tri mesta na republičkom takmičenju, nagrađeni su novčanim iznosom, koji za osvojeno prvo mesto na republičkom takmičenju iznosi 15.000 dinara, za drugo 10.000, dok je za osvojeno treće mesto 8.000 dinara.

Učenicima i nastavnicima i profesorima obratila se predsednica opštine Vesna Đurić i poželela da nastave da nižu uspehe i u nastavku školovanja.

Nagrade učenicima i profesorima su pored predsednice opštine uručili i zamenik predsednika opštine Milenko Ordagić i predsednik Skupštine opštine Mladen Lukić.

Projekat „BB informator“ sufinansira se sredstvima iz budžeta opštine Bajina Bašta, stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena