Бајина Башта добија извршну власт

0 1.373

Нова седница СО Бајина Башта заказана је за уторак 15. септембар са почетком у 10 часова. Одборници, чији су мандати верификовани на претходној седници одржаној 18. августа, у уторак ће изабрати ново руководство општине Бајина Башта .

Према утврђеном дневном реду гласаће се за избор председника општине, заменика председника општине и чланове општинског већа. Весна Ђурић, која је на претходној седници изабрана за председника Скупштине општине, поднела је оставку на ту функцију. Одборници ће у уторак бирати и председника и заменика председника Скупштине општине Бајина Башта. Обавиће се верификација мандата одборника са изборне листе „Александар Вучић –за нашу децу“ и изборне листе „Социјалистичка партија Србије- Јединствена Србија“.

Општина Бајина Башта насловна

Распоред мандата у локалном парламенту општине Бајина Башта након последњих избора одржаних 21. јуна 2020. је следећи: СНС- 30 мандата, СПС-ЈС- 9 мандата, СРС -2 мандата, СПАС -2 мандата и СНП-2 мандата .

Општина Бајина Башта је једна од ретких општина која није већ на конститутивној седници изабрала ново руководство.

Пројекат се суфинансира средствима из буџета Општине, а на основу Решења о расподели средстава за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја за остваривање јавног интереса у области јавног информисања за територију општине Бајина Башта у 2020. години. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Дрина инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена