ЗЛАТИБОР: Наступом групе Ван Гог почела сезона концерата

Почетак „Златиборског културног лета“ као дела летње сезоне, шареноликих и многобројних дешавања на Златибору уприличен је наступом једног од најпознатијих музичких састава тврђег звука – групе Ван Гог.

Фото извор: ТО Златибор

У каријери дугој три деценије – што представља подвиг било где на планети – Ван Гог је све време показивао изузетно поштовање према својој публици.

Аутентичним појављивањем, са перикама и у пратњи „беле виле“, Ван Гог је разведрио планину и баш као на недавном одржаном концерту на новосадском Егзиту, тако и вечерас у прохладној јулској златиборској вечери на Краљевом тргу, публика је за извођење култних песама састава, Ђулетову енергичност и нумере са новог албума „Море без обала“ узвраћала овацијама, великом љубављу и непоколебљивом лојалношћу.

Концерт који је почео мало иза 20 часова, био је лепо прихваћен поклон општине Чајетина и Туристичке организације Златибор свим посетиоцима и мештанима златне планине, а заправо један је у низу који су у плану за ово лето и којима се жели потврдити да је Златибор избор за све.

Дрина Инфо

koncertZlatiborгрупа Ван ГогЗлатиборконцерт
Comments (0)
Add Comment