Туристички инфо центар Бајина Башта добитник сертификата за одличан квалитет

Туристички информативни центар Бајина Башта проглашен је ове године за добитника Трипадвајзер Сертификата за одличан квалитет (Certificate of Excellence) што значи да се бајинобаштански инфо центар налази међу 10% најбоље оцењених туристичких објеката у целом свету. Већ девет година ова награда одаје признање туристичким и угоститељским објектима који су добијали сјајне коментаре на сајту Трипадвајзер (www.tripadvisor.com) током претходне године. Добитници Сертификата за одличан квалитет обухватају смештајне објекте, ресторане и атракције из целог света који константно пружају сјајан квалитет услуге својим клијентима.

Трипадвајзер је највећи сајт за путовања на свету који омогућава путницима да испланирају и резервишу савршено путовање. Сајт нуди савете и коментаре милиона путника и пружа велики избор дестинација за путовања.  Према ставовима стручне јавности, Трипадвајзер је најутицајнији сајт где се могу наћи објективни ставови гостију о квалитету ресторана, хотела и осталим туристичким услугама и производима.

Сертификат за одличан квалитет узима у обзир квалитет, количину и актуелност коментара које су послали путници у периоду од 12 месеци. Да би испунио услове за улазак у конкуренцију, објекат константно мора да има укупну оцену најмање четири од могућих пет, мора да има  одређен број коментара, као и да има профил на Трипадвајзеру најмање дванаест месеци. Трипадвајзер користи алгоритам који првенствено узима у обзир квалитет, број и актуелност коментара корисника, присуство објекта на сајту али и бројне друге параметре на основу који се одређују објекти који заслужују ово престижно признање.

– Туристички инфо центар Бајина Башта је већ пар година присутан на Трипадвајзеру пре свега како би омогућили свим нашим посетиоцима да оцене наш рад али и да нам шаљу коментаре и сугестије. Драго нам је да смо заслужили Сертификат за одличан квалитет јер то говори да се уложени труд и рад исплати. Веома смо задовољни што туристи који посете ТИЦ Бајина Башта одлазе са лепим утиском и задовољни информацијама које добију и услугом која им је пружена. – истиче Синиша Спасојевић из Туристичке организације „Тара-Дрина“.

Можете и сами видети да је највећи број оцена и коментара који су остављени на сајту од стране туриста из иностранства јер они знатно више користе Трипадвајзер приликом планирања путовања и коментари претходних посетилаца за њих су важна смерница. Оцене на Трипадвајзеру за наш инфо центар су одличне и циљ нам је да оправдамо поверење посетилаца и да тако буде и у наредном периоду. Сертификат за одличан квалитет ћемо искористити да привучемо још већу пажњу путника и да што више њих наведемо да нас посете. Он одражава поверење које су нам туристи пружили и разлог је више да ТИЦ Бајина Башта са правом можемо сматрати једним од најбољих српских туристичких инфо центара. – наглашава Спасојевић.

Дрина Инфо

Bajina BastaCertificate of ExcellenceCertificate of Excellence 2019PodrinjeSerbiaSinisa SpasojevicTourist inforamtion centerTripAdvisorTripAdvisor Certificate of ExcellenceTuristicki inforamtivni centar i suvenirnicaСиниша СпасојевићТуристички информативни центар Бајина Башта
Comments (0)
Add Comment