Семинар Уроша Петровића у Бајиној Башти

У Гимназији „Јосиф Панчић“ у Бајиној Башти ће бити одржан семинар Уроша Петровића, српског писца и предавача.

Фото: Промо

Кратак опис његове радионице указује на то колико је значајно одрастање и то да је детињство далеко најважнији део живота. Клице посејане током тог периода могу једнога дана да се распламсају у прави ватромет. Тако се животни пут успешно мења – на време и на боље! Ова радионица је замишљена као подстицај и за малишане и за одрасле, како би у даљем развоју била умнија и успешнија. 

Неке од питања којим се ова радионица бави су: Како да установимо сталну гимнастику ума? Како да оно што радимо учинимо многоструко занимљивијим и за себе и друге? Како да повежемо оно што знамо и тако спознамо нешто сасвим ново и другачије? Како да, наоко сасвим изненађујуће и ненадано, дођемо до нових идеја и решења?

Овај тродневни семинар састојаће се од три догађаја:

радионице „ Развој креативности код деце и одраслих“ која ће се одржати 25.5.2023. у простору школске библиотеке с почетком у 19 сати.

следећег дана се планира предавање за ученике средњих школа „Могућности у данашњем свету“

трећег дана се најављује „Загонетна потрага“, у којој ће кроз дружење и игру ученици решавати загонетке, тиме ће неговати тимски рад, а истовремено кроз физичку активност размишљати и учити.

Comments (0)
Add Comment