Саопштење за јавност Општинског одбора Социјалистичке партије Србије Бајина Башта

Нашој редакцији достављено је саопштење за јавност Општинског одбора Социјалистичке партије Србије Бајина Башта које вам преносимо у целости.

Поред одсуства било какве свести, бриге и разума локалне власти за путну и саобраћајну инфраструктуру, пољопривреду, здравство, школство, спорт, социјалну политику и сваки остали сегмент друштва наше општине, забележили смо и једну јако тужну слику „бриге“ о младима, туризму и култури у нашем граду.

Наиме у току јучерашњег дана стављен је кључ у браву канцеларије за младе, галерије Установе „Култура“ и туристичког инфо центра.

Фото: СПС Бајина Башта

Обманом одборника скупштине општине Бајина Башта од стране председнице општине на седници скупштине општине одржаној на Видовдан ове године, ребалансом буџета су укинута средства предвиђена за куповину пословног простора бившег Беко-а.

Фото: СПС Бајина Башта

Накнадном неспособношћу групе (не)овашћених преговарача наше општине коју су чинили председница општине, председник скупштине општине и сива еминенција локалног СНС (иначе запосленог не у Општини већ у Хидроелектрани), да са новим власником постигну кључни договор о најму или куповини простора, дошли смо до тога да нам се затворе нама преко потребне институције за развој и опстанак младих, културе и туризма наше општине.

Фото: СПС Бајина Башта

Једини начин да се ово лудило, деструкција и неспособност поменутих заустави је да грађани у што већем броју изађу на изборе заказане за 17. децембар ове године и својим гласом исте и пошаљу на сметлиште политичке историје Бајине Баште.

ОО СПС Бајина Башта

БекогалеријаКанцеларија за младекулурасаопштење за јавностСоцијалистичка партија СрбијеСПССПС Бајина Баштатуризам
Comments (1)
Add Comment
  • Miloš

    Kriminal i politika u to me ti je nevolja.
    Prodali se za saku evrica. Logikom gledano kakav intres imaju ako su njihovu decu poslali u velegradove. Neko moze reci da nas vole i postuju. Pa da im je stalo do dece i zdravlja ljudi izgradili bi pesacku stazu uredili trotoare, nesto sto je osnovno. Narode Bajine Baste ne zatvaraj oci sada kada su nam vase oci preko potrebne. Ne plasite se da kazete istinu u oči!
    Vesna Djurić prodala si dečiji kutak za 100hiljada evra sramoto današnjice sve sa ciljem da svesno ostetite budzet za preko 300hiljada evra, sramoto seme ti se zatrlo!