Расписан тендер за израду урбанистичког пројекта реконструкције главне улице

ЈП Дирекција за изградњу „Бајина Башта“ расписала је тендер за израду урбанистичког пројекта реконструкције главне улице у Бајиној Башти.

Победничко решење на конкурсу из 2010. године

Предмет урбанистичког пројекта је архитектонско – урбанистичка разрада јавних површина и то: трга Душана Јерковића, парка поред хотела „Инекс“, парка испред зграде „Комитета“ и дела улице Кнеза Милана Обреновића (коловоз заједно са тротоарима) од трга Душана Јерковића до раскрснице са улицом Вука Караџића.

Као основ за израду урбанистичког пројекта узета су идејна архитектонско – урбанистичка решења реконструкције главне улице у Бајиној Башти, која су изабрана у оквиру расписа јавног конкурса из 2010. године.

Од будуђег обрађивача тражиће се разрада овог простора кроз следеће сегменте: партерно уређење, зеленило, материјализација, инсталације, урбани мобилијар, комунални садржаји и фасаде.

Позив објављен на Порталу јавних набавки и на интернет адреси Наручиоца дана 08.06.2015. године, а рок за подношење понуда је 08.07.2015. године до 11:00 часова.

3Д прикази конкурсних решења из 2010. године:

 Дрина Инфо портал

Bajina Bastaglavna ulicakonkurskonkursna dokumentacijaurbanisticki projekat
Comments (2)
Add Comment
  • Simo

    Opet da se malo zezamo, pred izbore konkurs za crtež… nemate para (nestalo za plaćanje privatnih dugova, sramota je da nekom direktoru oduzmu nekretninu) da „udarite“ asfalt od Inexa do Granda a jok da ‘odamo po onim džombama a negmoli da to realizujete! Pa uzmite taj od 2010g što vam treba još crteža?

  • Aco

    Resenje je totalno glupo, nema koristi niti znacenja prema Tari i Drini a uradjeno je krajnje neprofesionalno. Onaj ko je odobrio mora da nas mrzi, nema mozak ili ga bole uvo za nas grad!!!