Програм 26. Дринске регате

Највећа манифестација на води, Дринска регата, одржаће се по 26. пут ове недеље у Бајиној Башти. Већ од среде 17. јула од раних јутарњих часова велики број учесника Сајма сувенира, меда, ракије и домаћих производа изложиће своје производе на главном шеталишту  градића у Подрињу.

Фото извор: ТО „Тара-Дрина“

Званичан почетак програма 26. Дринске регате је у вечерњим сатима великим концертом Сање Илић и Балканике на градском тргу у Бајиној Башти.

У наредним данима манифестације очекује нас прво у четвртак такмичење у припремању рибље чорбе поред реке врело у Перућцу, где ће се такође обележити и Теслини дана тако да ће сви заинтересовани моћи да посете малу хидроелектрану у Перућцу која је отворена давне 1927. године и која се може обићи само за време организовања ове  манифестације.

Фото извор: ТО „Тара-Дрина“

У петак 19.07 програм се наставља на излетишту Рача великим концертом једне од највећих регионалних звезда Лепе Брене.

Субота је као и свих ранијих година предвиђена за велики спуст реком Дрином од Перућца до Рогачице где очекујемо да оборимо рекорд од прошле године са преко 25 000 људи на води. Субота увече и излетиште Рача резервисана је за концерте Марије Шерифовић и Рибље Чорбе. Очекује се да ће на манифестацији учешће узети преко 130 000 посетилаца а поред наведних дешавања у пет дана 26. Дринске регате очекују вас и бројни други садржаји у вароши у подножју планине Таре.

Фото извор: ТО „Тара-Дрина“

ПРВИ ДАН – среда, 17. јул

21.00      Концерт Балканика, центар града

ДРУГИ ДАН – четвртак, 18. јул

16.00       Такмичење у припремању рибље чорбе поред реке Врело у   Перућцу

ТРЕЋИ ДАН – петак, 19. јул

                 Концерт, излетиште Рача

22.00       Лепа Брена

ЧЕТВРТИ ДАН – субота, 20.  јул

11.00         26. Дринска регата®, забавно рекреативни спуст.

Музички фестивал МОСТ ФЕСТ

21.00         Одговор Чачак

22.00        Марија Шерифовић

00.00        Рибља чорба

У периоду од 17. до 21. јула биће организован мини сајам сувенира, домаће радиности, меда и ракија на тргу и главној улици у Бајиној Башти.

Дрина Инфо

26. Дринска регатаBajina BastaDrinaDrinska regatakoncertiPodrinjesplavarispustБајина БаштаДринаДринска регатаЛепа БренаМарија Шерифовићспуст
Comments (0)
Add Comment