АКЦИЈА: Пријавите ударне рупе у граду!

Редакција Дрина Инфо портала одлучила је да покрене акцију мапирања ударних рупа које угрожавају безбедност и нормално обављање саобраћаја у нашем граду.

Циљ ове акције, која ће трајати до краја марта, је евидентирање најкритичнијих места на саобраћајној мрежи као и израда јединствене карте са свим пријављеним рупама. Детаљна карта са свим обележеним и описаним оштећењима ће по истеку акције бити предата ЈП Дирекција за изградњу „Бајина Башта“, како би њихова техничка служба могла што лакше да одреди приоритете и евентуално убрза санацију најкритичнијих места. Данас смо добили потврду и из Дирекције за изградњу да ће мапа и подаци који им буду достављени бити коришћени приликом санације коловоза заједно са информацијама од грађана које ово предузеће прикупља путем сопственог сајта.

Оно што треба да урадите је да у поље предвиђено за уписивање коментара напиште мосто где се рупа налази (улица или неки карактеристични објекат), а по могућству пошаљете и фотографију рупе на наш e-mail (redakcija@drina.info). У врло кратком року Ваша пријава ће бити евидентирана и уцртана на јединственој мапи.

Карта евидентираних рупа
Comments (5)
Add Comment
 • Ljiljana

  Ul.Spasoja Ivanovica malo pre Sumskog rasadnika

 • Marko

  Rupa kod restorana Rojal, na „ciganskom raskršću“, ispod Bajinovca (na raskrsnici ulica Braće Ninčića i Vojvode Mišića)!

 • Visesavac

  Cela ulica Slavka Petkovica je u rupama!

 • BB

  Velika rupa ispred Knez-petrola!

 • Vladan

  Ulica Spasoja Ivanovica, pre sumskog rasadnika- nezaobilazna rupa.