Почетак кампање “Бирам Србију” и обележавање 20 година ТО “Тара-Дрина”

Данас од 11 часова у подножју Авалског торња, Туристичка организација Србија организује почетак и промоцију летње кампање под слоганом „Бирам Србију“.

Фото: Промо, ТОС

Медијима ће се обратити директорка Туристичке организације Србије, госпођа Марија Лабовић и тим лидер пројекта #ЕУзаТЕБЕ Културно наслеђе и туризам господин Александар Бец. Догађају ће присуствовати и представник Министарства трговине, туризма и телекомуникација, господин Немања Сарач.

Овим поводом Туристичка организација Србије организује и изложбу фотографија “Бирам Србију“. Осим најлепших пејзажа, искустава, авантура и специјалитета на фотографијама, посетиоце ће дочекати и своју туристичку понуду приказати и представници локалних туристичких организација из Србије.

Будући да је нова сезона на прагу, ово је права прилика да се подсетимо места која волимо, али и да научимо нешто о дестинацијама и искуствима које још нисмо упознали, или доживели. – наводе из Туристичке организације Србије.

Током промоције у подножју Авалског торња Туристичка организација “Тара-Дрина” Бајина Башта почеће и званично обележавање јубилеја – 20 година од оснивања.15. маја 2001. године основана је локална туристичка организација општине Бајина Башта, тада под именом Спортско-туристички центар “Бајина Башта”. Од ове суботе па током целе 2021. године планирано је низ активности којима ће се обележити две деценије постојања ове установе.

Фото: ТО Тара-Дрина

Поводом овог значајног јубилеја све посетиоце штанда ТО “Тара-Дрина” на презентацији код Авалског торња очекују бројни пригодни поклони у виду наших најлепших сувенира и производа са мотивима Бајине Баште. За ову прилику припремили смо промотивне материјале дестинације Тара Дрина Бајина Башта са новим слоганом „Бајина Башта срце Подриња“. Новинарима и посетиоцима ћемо такође представити и програм 3. Ћириличне баштине која почиње у петак у нашем граду. – каже Синиша Спасојевић из Туристичке организације „Тара-Дрина“.

Бирам СрбијупромоцијаСиниша СпасојевићтуризамТуристичка организација СрбијеТуристичка организација Тара - Дрина
Comments (0)
Add Comment