ОК ДРИНА: Црвена Звезда гостује у Бајиној Башти!

У суботу 23. маја у Спортској хали у Бајиној Башти, са почетком у 15.00 часова, одиграће се пријатељски двомеч између екипа Црвене Звезде и Дрине. Снаге ће одмерити јуниори Београђана са сениорима из Бајине Баште, а одмах након њих Звездини кадети играће против пионира домаћина. Дводневна посета београдског клуба представља наставак успешне сарадње, започете недавно, посетом дечака из Бајине Баште чувеном спортском гиганту.

Заједничка фотографија Црвена Звезда и Дрина

– Веома нам је драго што ћемо угостити наш највећи клуб, и одиграти два пријатељска меча. Ово је за нас веома значајна ствар, и продубљивање сарадње два клуба. Трудићемо се да у ова два дана, колико гости остају у Бајиној Башти, будемо добри домаћини. Искористио бих прилику да позовем наше суграђане да у суботу дођу у халу и пропрате ова два занимљива меча. – каже Душан Миловановић, председник ОК Дрина.

– Сигурно да ћемо из ових мечева имати шта да научимо, и свакако да је ово једно велико искуство за моје играче. Резултат нам свакако није приоритет у овим мечевима али ћемо се потрудити да пружимо што бољу партију, иако су дечаци из Звезде старији. Сви смо веома срећни што можемо да узвратимо гостопримство и угостимо велику Црвену Звезду. – рекао је Дарко Лечић, тренер у ОК Дрина.

У екипи из Београда биће и скаути који су још на утакмицама у Београду приметили неколико  играча ОК Дрина. Ово је можда и прилика да неко од дечака из нашег града започне каријеру у Црвеној Звезди и на тај начин  докаже да је Бајина Башта дефинитивно одбојкашки град.

OK Crvena ZvezdaOK Drina
Comments (1)
Add Comment
  • Bajinobaštanin

    Samo napred momci!!!!