Новогодишњи концерти на златиборском Краљевом тргу

Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор, по дугогодишњој традицији, с посебном пажњом припремају обележавање новогодишњих празника на најпосећенијој планини у Србији.  Златиборски дочек Нове године уз атрактивне забавно-музичке садржаје с познатим извођачима на Краљевом тргу увек окупља хиљаде посетилаца. Тако је за дочек 2022. године, за најбољи провод у новогодишњој ноћи на „златној планини“ установљен разноврстан програм у виду три новогодишња концерта на позорници Краљевог трга, са репертоаром за све укусе.


Ту тродневну серију врхунских концерата на отвореном започеће 31.12. једна од најуспешнијих певачица народне музике, Весна Змијанац и Ален Исламовић , бивши члан група Дивље јагоде и Бијело дугме. Традиционално ће у ноћи дочека тачно у поноћ бити приређен ватромет када ће загрмети и трубе оркестра Дејана Јевђића. Репризу дочека и добар провод у  првој вечери нове 2022. године на Краљевом тргу обележиће наступ популарне Сениде Хајдарпашић, познате као Senidah (01.01.). Наредне вечери (02.01.) уследиће наступ легендарног рок бенда, Парни Ваљак. Сви концерти на Краљевом тргу су са почетком у 21 час.

Добро позната имена музичке сцене, која ће наступати на Златибору обећавају још једну Нову годину за памћење. Поред дочека на отвореном хотелијери и ресторани су припремили веома богату понуду, тако да све који буду боравили на “златној планини” у новогодишњој ноћи очекује одличан провод.

Пројекат се суфинансира средствима из буџета Општине, а на основу Решења о расподели средстава за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја за остваривање јавног интереса у области јавног информисања за територију општине Чајетина у 2021. години. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Дрина инфо портал

дочекЗлатиборнова годинапразници
Comments (0)
Add Comment