MOСТ ФЕСТ 2016: Претпродаја улазница до 10. јула

Претпродаја улазница за овогодишњи Мост Фест завршава се 10 .јула. Цена улазници у претпродаји је 500 динара за комплет за обе вечери док ће цена у редовној продаји бити 500 динара по вечери. Улазнице у претпродаји је могуће купити у Туристичком инфо центру у Бајиној Башти сваким даном од 9 до 21 и викендом од 12 до 20 часова.

Овогодишњи Мост Фест одржава се  22. и 23. јула као саставни део 23. Дринске регате у Бајиној Башти. За прво вече фестивала предвиђен је велики концерт Жељко Јоксимовић а као предгрупе наступиће бајинобаштански бендови Принцип и Сасвим случајно. По завршетку Јоксимовићевог концерта публику ће забављати перспективни чачански  панк тинејџери RNDM који су већ доспели и на МТВ и Kontradikshn из Словеније. Друго вече је резервисано за Бајагу и Инструкторе, групу С.А.Р.С и Марчела. Као предгрупа наступиће најпознатији бајинобаштански бенд Рок у поноћ.

Дрина Инфо

23. Drinska regataBajaga i InstruktoriDrinska regataMarcheloMost festmuzikapretprodajaprovodRNDM CacakRok u ponocS.A.R.S.TIC Bajina BastaTuristicki info centar Bajina BastaTuristicki informativni centar Bajina BastaulazniceZeljko JoksimovicБајагаБајина БаштаДринска регатаЖељко ЈоксимовићМарчелоМост ФестпретпродајаС.А.Р.С.ТИЦ Бајина БаштаТуристички инфо центар Бајина БаштаТуристички информативни центар Бајина Баштаулазнице
Comments (0)
Add Comment