Каратисти Омладинца блистали на Купу Србије

У суботу, 10. октобра, у Крагујевцу је одржан Куп Србије у каратеу за кадете и јуниоре. КК „Омладинац“ је у претходном периоду и поред промењених услова тренирања константним радом успео да одржи форму својих спортиста па успех није изостао ни на овом значајном такмичењу.

Фото: Дрина Инфо

У веома јакој конкуренцији Анђела Ивановић је успела да освоји златну медаљу у борбама кадеткиња, у категорији – 54 kg, a најсјајнију медаљу освојила је и Сара Радовановић код кадеткиња у класи Б.

Каратискиње Омладинца блистале су и у екипном такмичењу па је екипа у саставу Анђела Ивановић, Маја Додић, Валентина Максимовић и Сара Радовановић освојила друго место на Купу Србије.

– Веома са задовољан приказаним од стране наших каратискиња на овогодишњем Купу Србије. У наредом периоду очекују нас још три веома значајна такмичења за која се такође спремамо већ дужи период. Већ следећи викенд је Куп Србије за млађе категорије односно полетарце, пионире и наде, а после тога нас очекује Првенство државе за кадете и јуноре. Након свега тога имаћемо наступ и на великом турниру Београдски победник. – каже за Дрина Инфо Миленко Ордагић, тренер КК „Омладинац“.

 

 

karateKK OmladinacKup SrbijeMilenko OrdagicsportкаратеКК ОмладинацКуп СрбијеМиленко Ордагић
Comments (0)
Add Comment