Божићни хуманитарни концерт: „Ничим изазван“ и „Стерео банана“ у Бајиној Башти

Установа „Култура“ ће 7. јануара у Дому омладине организовати традиционални Божићни концерт који ће имати хуманитарни карактер. На Божићном концерту ће наступити бендови Ничим изазван и Стерео банана.

Фото: Промо

Програм почиње у 21 сат када наступају чланови бенда Ничим изазван, а у 23 публици ће се представити бенд Стерео банана. Улаз се неће наплаћивати већ ће прилози бити на добровољној бази, а сва прикупљена средства намењена су деци из социјално угрожених породица из Бајине Баште.

– Позивам све суграђане и људе добре воље да дођу на једно лепо дружење и да у духу православља покажемо хуманост на делу. Мир Божији, Христос се роди! – каже директор Установе „Култура“ Милован Јездић. Он је прокоментарисао и објаве које су се појавиле на званичним страницама Установе „Култура“ и на друштвеним мрежама. – Најављени програм за Божићни концерт није било могуће реализовати из финансијских разлога у овом моменту. Поменуте бендове свакако ћемо позвати да нам буду драги гости првом пригодном приликом – објашњава Јездић.

Председник Управног одбора Установе „Култура“ Дарко Милосављевић на наводе на друштвеним мрежама да је УО ове установе усвојио други програм каже да је Управни одбор донео одлуку да се одржи Божићни концерт док је избор извођача остављен менаџменту Установе и у складу са расположивим финансијским средствима.

Comments (0)
Add Comment