Блогери и новинари у Бајиној Башти

Бајину Башту и околину посетила је група блогера, који су учествовали на конкурсу за најлепше „Планинске приче“ који је организовала Туристичка организација Србије. Заједно са блогерима, допутовали су  и представници медијских кућа који су приликом једнодневне посте обишли Тару, Митровац, Заовине, Перућац, Бајину Башту и чувену кућицу на стени. Поред посете нашим природним атракцијама и презентације у Визиторском центру НП „Тара“ на Митровцу, новинари и блогери ималу су прилику да посете и производне хале ББ клековаче, где им је поред дегустације, у аутентичном амбијенту, уприличен  заједнички ручак. Поред чувене ББ клековаче, гости су имали прилику и да уживају у укусу производа Млекаре „Спасојевић“.

– У сарадњи са Туристичком организацијом Србије, угостили смо групу од тридесетак блогера и новинара из водећих медијских кућа у земљи, а све са циљем да што боље представимо наше туристичке али и привредне потенцијале. Велику захвалност за помоћ у организацији ове посете дугујемо НП „Тара“, ТА „Таратурс“, Ресторану „Две липе“, Млекари „Спасојевић“ и „ББ клековачи“ – кажу за наш портал у Служби за туризам Спортско туристичког центра „Бајина Башта“.

Comments (1)
Add Comment
  • Radomir Savic

    I nije vam palo napamet da nas nekolicinu iz carsije koji blogujemo i radimo sajtove barem upoznate sa tim ljudima i nista vise.