Бајина Башта – Ушће 3

Трећег дана 25. Дринске регате одржан је велики концерт Светлане Цеце Ражнатовић на излетишту Рача. Пред више од 20 хиљада посетилаца највећa балканскa звезда одржала је један од најмасовнијих концерата у историји Бајине Баште.

Извор: С.Т.Ц. „Бајина Башта“ Фото: Раде Гложански

Излетиште поред Дрине је већ 21 час врвело је од публике а атмосферу пред Цецин наступ  загрејао је одлични бајинобаштански бенд Снежана Качар и Империум. Цеца је већ на почетку концерта упоредила атмосферу и масовност са њеним чувеним наступима  у Београду називајући концерт на Дринској регати Ушће 3.

Извор: С.Т.Ц. „Бајина Башта“ Фото: Раде Гложански

Низали су се хитови, реке људи су се сливале из центра Бајине Баште а са сваком песмом атмосфера је била боља. Уз добро познате хитове певала је и проводила се публика која је дошла како из бројних градова из Србије тако и из земаља региона. Градић у Подрињу је ових дана домаћин и великом броју странаца а поред уобичајено бројних Словенаца, Руса, Француза ту су и Холанђани, Кинези, Мађари, Иранци… Посетиоци концерта су биле и личности из српског културног живота.

Програм 25. Дринске регате се наставља централним дешавањем манифестације а то је велики спуст Дрином од Перућца до Рогачице на коме се данас очекује преко 20 000 учесника само на води. Колоне аутомобила већ увелико иду ка Перућцу, најављено је учешће на спусту бројних јавних личности из Србије и региона а лепо време је гаранција одличног провода на највећој манифестацији на води у овом делу Европе.

У вечерњим сатима у Бајиној Башти очекује нас фестивал Мост Фест на коме ће наступати Рок у поноћ, Црвена Јабука и Ален Исламовић и Лајв бенд.

Дрина Инфо

CecaDrinska regatakoncertДринска регатаконцерт
Comments (0)
Add Comment