Бајина Башта се представља на Сајму туризма у Београду

Под слоганом „Пут под ноге“ од 20. до 23. фебруара 2020. године у халама Београдског сајма одржава се највећи и најзначајнији туристички догађај у земљи и региону југоисточне Европе, сајам са дугом традицијом, регионалним угледом и поверењем учесника и посетилаца. На 42. Међународном сајму туризма своју целокупну понуду представља и дестинација Тара Дрина Бајина Башта у оквиру сајамске презентације Туристичке организације „Тара -Дрина“ из Бајине Баште.

Као што је била пракса и претходних година на штанду ТО „Тара-Дрина“ заједно наступају сви најзначајнији туристички субјекти са територије Бајине Баште. На једном месту посетиоци ће током сајма имати прилику да виде најновију понуду Националног парка Тара, туристичких агенција из Бајинe Баште, хотела и категорисаног приватног смештаја, да пробају најпознатије брендове ракија из овог краја, као и да се упознају са могућностима за бројне активности у природи које пружа ова дестинација.

Посетиоце штанда Бајине Баште очекује доста нових промотивних материјала, а на штанду Бајине Баште у првом плану ће бити фотографија венчања на једном од тарских видиковаца и фотографије кућице на Дрини у сумрак и приликом Дринске регате.

Фото: Дрина Инфо

У склопу 42. Међународног сајма туризма, одржава се и 11. Међународни сајам вина “BeoWine”, као и 16. Сајам сувенира “Види Србију”.

Дрина Инфо

Bajina BastaBeogradski sajam turizmaMeđjunarodni sajam turizmaБајина БаштаБеоградСајам туризмаТО Тара Дрина
Comments (0)
Add Comment