БАЈИНА БАШТА: Пријем за освајаче медаља

Спортисти Бајине Баште остварили су одличне резултате на минулим 55. Међуопштинским омладинским спортским играма одржаним од 4 – 8. јула у Прибоју. Златне медаље освојила је екипа малог фудбала и каратисткиња Дајана Мочевић. Дајана се окитила и сребром као и њена клупска другарица Јелена Богдановић. Мушкој и женској екипи у каратеу припале су бронзане медаље. Каратиста Јован Његић у појединачној конкуренцији домогао се две бронзане медаље. Бронзу је освојила и риболовачка екипа. Поводом тог успеха, председник општине Бајина Башта Радомир Филиповић уприличио је у среду пријем за освајаче медаља на МОСИ играма у Прибоју.

Детаљ са пријема у Општини Фото: Дрина Инфо

– Честитам вам на добрим резултатима. Ми ћемо се трудити да стварамо услове за развој спорта. Настојимо да 2020. године ми будемо домаћини МОСИ игара. Желим вам пуно успеха у даљем бављењу спортом и личном животу – рекао је председник Радомир Филиповић. Бираним речима спортистима се захвалио Ненад Лечић, члан Општинског већа задужен за спорт и животну средину.

Дајана Мочевић, Јован Његић и Јелена Богдановић Фото: Дрина Инфо

Председник Спортског савеза Перо Ракић захвалио се локалној самоуправи на подршци и спортистима на примерном понашају на борилиштима и ван њих. У име освајача медаља за пријем се захвалио члан фудбалске екипе Дејан Тимотијевић.

Дрина инфо

Bajina BastaDejan TimotijevicMosi2018Nenad LecicOpstina Bajina BastaPero RakicPodrinjeRadomir Filipovic
Comments (0)
Add Comment