БАЈИНА БАШТА: Позив за пријаву за картице “Цена минус за 3+”

Општина Бајина Башта позива све породице или родитеље са троје и више деце, на територији општине Бајина Башта, да се пријаве ради добијања поносне картице Удружења „Покрет за децу три плус“ из Чачка, чиме би остварили попуст у правним и привредним субјектима.

Образац изјаве и сагласности могу се преузети у згради Општинске управе општине Бајина Башта, у шалтер сали.

Право на картицу имају породице код којих су мајке са троје и више деце, од којих је најмање једно дете малолетно; да су родитељи, старатељи или усвојиоци детета које је у породици треће или наредно; самохрани очеви који се старају о деци; да родитељи (усвојиоци,старатељи) имају заједничко пребивалиште са малолетном децом или малолетним дететом уколико су остала деца пунолетна.

Удружење „Покрет за децу три плус“ из Чачка је у обавези да картице достави општини Бајина Башта одмах по њиховој изради.

            ПОЗИВАЈУ СЕ СВИ ПРИВРЕДНИ И ПРАВНИ СУБЈЕКТИ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ БАЈИНА БАШТА, ДА СЕ УКЉУЧЕ У АКЦИЈУ, ПОТПИШУ УГОВОР СА УДРУЖЕЊЕМ, ЧИМЕ ЋЕ ОВАКВИМ ПОРОДИЦАМА ОМОГУЋИТИ ОДРЕЂЕНУ ВРСТУ ПОПУСТА НА СВОЈУ РОБУ ИЛИ УСЛУГЕ.

СПИСАК ПРИВРЕДНИХ И ПРАВНИХ СУБЈЕКАТА КОЈИ СУ СЕ ВЕЋ УКЉУЧИЛИ У АКЦИЈУ И ИЗНОС ПОПУСТА МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ОВДЕ.

Јавни позив са пратећом документацијом можете погледати овде.

3+Bajina Bastakartice 3+Pokret za decu tri plusponosna karticaponosne karticeБајина БаштанаталитетПокрет за децу ТРИ ПЛУСпопусти
Comments (0)
Add Comment