БАЈИНА БАШТА: Обука за активацију мобилне апликације за потребе еАграра од 23. до 30. јануара

Поред Поште која је већ ангажована на пословима преузимања параметара за активацију мобилне апликације ConsentID, од петка 20.01.2023. године ове послове ће обављати и запослени у Пољопривредној саветодавној и стручној служби „Ужице“. Тај посао је неопходан како би сви пољопривредни произвођачи били у могућности да се благовремено пријаве у нови, електронски регистар пољопривредних газдинстава (еАграр). На тај начин ће се пратити све будуће новости које се тичу расписивања подстицаја и њихове исплате, као и свих послова везаних за измене података на пољопривредном газдинству.

Фото: Промо

Запослени из ПССС Ужице ће у наредном периоду у локалним самоуправама које покрива својим радом (град Ужице, општине Kосјерић, Пожега, Чајетина, Прибој, Пријепоље, Нова Варош и Бајина Башта), обављати послове који се односе на први корак који води ка укључивању у еАграр.

Фото: Промо

За успешно преузимање параметара за активацију мобилне апликације ConsentID потребно је да носилац пољопривредног газдинства дође лично. За обављање овог посла неопходно је да особа понесе на увид личну карту или пасош, да има „паметни телефон“ и да зна своју е-пошта адресу.

Запослени из ПССС Ужице по питању активације мобилне апликације за потребе еАграра биће у Бајиној Башти од 23. до 30. јануара. Носиоци пољопривредних газдинстава из Бајине Баште могу доћи у салу Скупштине општине у времену од 9 до 14 сати.

Comments (0)
Add Comment