24. ДРИНСКА РЕГАТА: Потребан додатни смештај, претпродаја улазница до краја месеца

Установа Спортско-туристички центар „Бајина Башта“  позива све грађане Бајине Баште који имају смештајне капацитете за издавање у време Дринске регате да се јаве у Туристички инфо центар  како би оставили контакт  и податке о смештају. Због великог интересовања домаћих и страних туриста за 24. Дринску регату неопходни су додатни смештајни капацитети поред оних које поседују у бази података.

Извор: С.Т.Ц. „Бајина Башта“ Фото: Ненад Марић

24. Дринска регата се одржава од 19. до 23. јула а више информације о самој манифестацији као и о начину како да пријавите смештај за издавање можете добити лично у Туристичком инфо центру Бајина Башта и на телефон 031/866903.

Извор: fb.com/DrinaRegatta Аутор: Није наведено у извору

Из С.Т.Ц. „Бајина Башта“ подсећају и да се улазнице по повлашћеној цени од 600 динара за комплет за обе вечери Мост Феста могу купити само у Туристичком инфо центру Бајина Башта и да је број улазница ограничен. Претпродаја ће трајати најдуже до 01. јула уколико буде улазница.  У редовној продаји улазнице се продају по цени од 600 динара по вечери. На Мост Фесту 21. јула наступа Здравко Чолић а 22. јула групе Кербер и Неверне Бебе као и бајинобаштански Рок у поноћ.

Дрина инфо

24. Дринска регатаДринска регатаМост Фестпретпродајапретпродаја улазницасмештајТуристички инфо центар Бајина Баштаулазнице
Comments (0)
Add Comment