24. ДРИНСКА РЕГАТА: Хуманитарни концерт у четвртак

Већ је постала традиција да се у оквиру Дринске регате организује и хуманитарни концерт чија сврха је прикупљање средства за одређене угрожене категорије или оболела лица. Са овом лепом традицијом наставља се и ове године а хуманитарни концерт ће се одржати у четвртак 20. јула од 20 часова у С.Р.Ц. „Браћа Милутиновић“.

Концерт се одржава на доњим теренима а Бајинобаштане и све госте Дринске регате ће забављати бројни естрадни уметници, један трубачки оркестар и један бенд из Бајине Баште. Предвиђено је да од 20 часова наступ почне трубачки оркестар Петра Милићевића а затим од 21 час на бину излази Џубокс бенд. Од 22 часа наступају Пинкове звезде у саставу Александра Ђерић, Драгана Стаменић, Славко Кузељевић, Саша Кузељевић, Михаило Луковић, Саша Коцић Коце и Никола Николић Џони.

На улазу на концертни простор налазиће се кутије за новац где сви посетиоци могу приложити жељени износ. Ове године средства су намењена Удружењу деце са сметњама у развоју и њихових родитеља које води дневни бравак „Сан“. Од прикупљених средства ће се набавити потребна опрема за боље функционисање овог дневног боравка чији циљ је подршка социјалној инклузији рањивих група на територији општине Бајина Башта.

Дрина Инфо

24. Drinska regata24. Дринска регатаDrinska regataБајина БаштаДринска регатаУдружење деце са сметњама у развоју и њихових родитељахуманитарни концерт
Comments (0)
Add Comment