24. ДРИНСКА РЕГАТА: Објављен програм Мост Феста и почела претпродаја улазница

Организатори Дринске регате објавили су комплетан програм фестивала Мост Фест који је централни музички део манифестације и најавили да данас почиње претпродаја улазница. Број улазница у претпродаји је ограничен а могу се купити само у Туристичком инфо центру у Бајиној Башти по цени од 600 динара за обе вечери.

24. Дринска регата се одржава од 19. до 23. јула а Мост Фест је традиционално петком и суботом у вечерњим сатима. Као што је  раније најављено звезда овогодишње Дринске регате и хедлајнер Мост Феста биће Здравко Чолић који ће у петак, 21. јула, на излетишту поред Дрине одржати велики концерт.

У суботу нас очекује главни део манифестације, велики спуст Дрином од Перућца до Рогачице, а увече други дан фестивала Мост Фест. Друге вечери ће наступати млади али већ афирмисани бајинобаштански бенд Рок у поноћ а после њих позната рок група Неверне Бебе. Финале другог дана Мост Феста је остављено за прекаљене рокере из групе Кербер.

Организатори позивају све заинтересоване да на време купе улазнице у претпродаји јер је број истих ограничен а њихова продаја ће трајати најдуже до 1. јула.  За више информација о манифестацији и продаји улазница можете контактирати ТИЦ Бајина Башта на 031/866903.

Дрина Инфо

24. Drinska regataDrinaDrinska regataKerberMost festNeverne BebeRok u ponocZdravko ColicБајина БаштаДринаЗдравко ЧолићКерберМост ФестНеверне БебеРок у поноћ
Comments (1)
Add Comment
  • stevan

    a kako da kupimo mi iz inastranstva,kad dolazimo 10 jula,pozz