23. ДРИНСКА РЕГАТА: „Парни Ваљак“ хедлајнер овогодишњег Мост Феста

Група „Парни Ваљак“ наступиће на овогодишњој 23. Дринској регати у Бајиној Башти. Ова позната рок група прошле године је обележила 40 година постојања а спектакл у Бајиној Башти је заказан за петак, 22. јул 2016. године. „Парни Ваљак“ наставља низ врхунских извођача који су наступали на фестивалу Мост Фест у оквиру Дринске регате a организатори манифестације очекују да ће они у Бајину Башту привући бројне посетиоце из региона. Имајући у виду огроман број хитова које има овај бенд као и велики распон генерација које су расле уз њихову музику очекује нас још један незабораван концерт на обали Дрине.

Извор: www.parnivaljak.com

Парни Ваљак је бенд који одликује да звуче боље неко икада, да Аки пева и даље на врхунском нивоу цео концерт од почетка до краја, да је њихова енергија коју емитују са бине ретко виђена и све то након 40 година бављења музиком и концертима. И дан данас, свакодневно у својој просторији за вежбање проводе 4 до 5 сати.

У својој богатој каријери Парни Ваљак је објавио 17 студијских албума, 14 синглова, 5 албума сниманих уживо и 4 компилације. Најпознатије песме су им: Све још мирише на њу, Јесен у мени, Сунчаном страном, Ухвати ритам, Љубавна, Угаси ме, Године пролазе, Лутка за бал, Пусти нека траје…

Дрина Инфо

23. Drinska regata23. Дринска регатаAki RahimovskikoncertMost Fest 2016Parni Valjakpesmerok grupaБајина БаштаконцертМост ФестМост Фест 2016Парни Ваљакрека Дринарок група
Comments (1)
Add Comment
  • Vlade Kremić,rodom iz Dervente,gitarista

    umesto tih „orgazama“ ,zemljače, dovedi ti meni viruoze Braću Dimiće iz Obrenovca pa da se razboliš(vidi You tube ,pa se uveri)