23. ДРИНСКА РЕГАТА: Жељко Јоксимовић најављује спектакл у Бајиној Башти

Првог дана Мост Феста у Бајиној Башти, у петак 22. јула велики концерт на излетишту Рача одржаће Жељко Јоксимовић. Једна од највећих балканских звезда поручује да се радује наступу на обали Дрини и најављује велики спектакл за све госте 23. Дринске регате.

Из Установе Спортско туристички центар „Бајина Башта“ сазнајемо да је интересовање за Мост Фест веће него икад имајући у виду да је у претпродаји продат до сад највећи број улазница. Према најавама метеоролога очекује нас лепо време па организатори очекују поред домаћих посетилаца и хиљаде туриста из региона. Сви они ће имати прилику да уживају у музици певача који је славу стекао годинама правећи хитове који су постали шлагери широм Балкана а биће то и одлична увертира пред суботњи спуст на најмасовнијој регати и овом делу Европе.

Концерт Жељка Јоксимовића почиње у 22 часа а публику ће пре тога загрејати бендови „Принцип“ и „Сасвим случајно“. По завршетку Јоксимовићевог концерта очекује нас наступ  панк поп групе „РНДМ“ и словеначког бенда „Контрадикшн“.

23. Drinska regata23. Дринска регатаDrinska regataZeljko JoksimovicБајина БаштаЖељко ЈоксимовићконцертМост Фест 2016
Comments (0)
Add Comment