Хуманитарни концерт Дејана Петровића у Ужицу

Познати трубач Дејан Петровић одржаће хуманитарни концерт, а целокупан приход биће намењен за куповину дефибрилатора Здравственом центру Ужице.

Фото: www.dejanpetrovic.com

Један од најпознатијих Ужичана и вишеструки победник Сабора трубача у Гучи, Дејан Петровић са својим Биг бендом одржаће велики хуманитарни Концерт за моје Ужице у четвртак, 14. априла од 20 часова у Градском културном центру Ужице.

Сав приход од концерта намењен је за куповину дефибрилатора за ужички Здравствени центар. Цена улазнице је 300 динара, а број карата је ограничен на 1.000.

„Ужице је мој град. У њему сам заволео трубу, доживео први аплауз и стекао верну публику. Управо зато желим да мојим Ужичанима поклоним велики концерт од чијег ћемо прихода заједно прикупити средства за куповину дефибрилатора за Здравствени ценар. Сигуран сам да ћемо овим гестом допринети квалитетнијим условима лечења наших суграђана на дуге стазе”, истакао је Дејан Петровић и додао: „Велико хвала дугујемо и Јелен пиву, као пријатељу концерта, који ће донирати сав приход од продаје пива током концерта управо за куповину овог медицинског уређаја који је потребан нашем Центру.“

„Вртлог“, „Трубуланција“, „Вртешка“, „Труба Либре“ – само су неке од песама које ће бити на репертоару који је Дејан посебно прилагодио за потребе Концерта за моје Ужице.

Градски културни центарДејан ПетровићдефибрилаторЗдравствени центар УжицетрубаУжицехуманитарни концерт
Comments (0)
Add Comment