БАЈИНА БАШТА: Богојављенско пливање за Часни крст

Спортско туристички центар „Бајина Башта“ и Црквена општина Бајина Башта и ове године организују традиционално „Богојављенско пливање за Часни крст“. Манифестација се одржава 19. јануара на излетишту Рача а почетак програма је у 12 часова.

„Победник пливања за Часни крст добија позлаћени крст, пехар и медаљу а сви учесници ће добити медаљу за учешће на овој манифестацији. Пријављивање за учествовање у Пливању за Часни крст трајаће до понедељка, 18. јануара, до 12 часова. Пријављивање се врши у Туристичком информативном центру у Бајиној Башти. Радно време Инфо центра је од 9 до 21 час а викендом од 12 до 20 часова. Могу се пријавити само лица старија од 18 година. За пријављене је обезбеђен обавезан лекарски преглед у Дому здравља“ кажу у Служби за туризам С.Т.Ц. „Бајина Башта“.

Поред самог пливања за Часни крст биће приређен културно-уметнички програм а обезбеђено је и кувано вино за све посетиоце.

Дрина Инфо портал

Бајина БаштаБогојављенско пливање за Часни крстБогојављењеизлетиште Рачаманифестацијарека ДринаСпортско туристички центар Бајина БаштаЦрквена општина Бајина Башта
Comments (0)
Add Comment