ЧАЈЕТИНА: Опструкција од стране државе

Замена теза којом се служи Министарство грађевине, саобраћаја и инфраструктуре вређа интелигенцију српског народа и посебно, људи у општини Чајетина, а истовремено, као и небројено пута до сада, показује да су појединци из Српске напредне странке (СНС) приватизовали државне институције, саопштено је данас из општине Чајетина, поводом саопштења Министарства Зоране Михајловић да ће „Златна гондола“ добити дозволу када Чајетина „прикупи потребну документацију“.

„Већ месецима чекамо да државни секретар у Министарству пољопривреде и заштите животне средине Стана Божовић потпише обичан папир који су стручне службе тог министарства обрадиле и припремиле. Не стижемо да се бавимо својим послом вијајући чиновнике по државним органима. Овакву дрскост и безобразлук политичара из СНС нећемо трпети, ма како се Божовић јавно хвалисала како је њој – СНС, на челу са храбрим Александром Вучићем, пружила поверење и јаку позицију са које може да решава проблеме и да ствари мења на боље“, поручују из општине Чајетина, објашњавајући да је сада јасно ко стоји иза опструкције највећег развојног пројекта у српском туризму, „Златиборске гондоле“.

Време је да већ једном јасно саопштимо грађанима да представници Владе Србије у јавности причају једно о подршци пројекту гондоле, а да у пракси неће ништа да ураде, већ управо делају све супротно од интереса наше локалне самоуправе и грађана златиборског краја, кажу у општини Чајетина.

Тврде да се се, из ресорног министарства, упорно труде да причу пребаце на терен политике, иако цела ујдурма, заправо, прелази у сфере криминала и корупције, још од самог почетка и поклањања 2.213 хектара државног земљишта приватнику.

гондолаЧајетина
Comments (0)
Add Comment