ТАРА 2016: Предраг Вучковић званични фотограф xross трке

Xross team с поносом најављује да ће један од најбољих фотографа екстремних спортова на свету, Предраг Вучковић и ове године фотографисати Xross Challenge и Xross Trophy трку на Тари.
У досадашњој каријери, Вучковић је фотографисао преко 400 разних спортских дешавања у преко 60 земаља широм света, а такође је официјални фотограф Ред Була. У импресивној биографији углавном има пројекте у којима су спортисти померали границе људских могућности, укључујући и чувени стратосферски скок Феликса Баумгартнера. Такође је официјални фотограф чувене Red Bull Romaniacs трке, па нема сумње да овај екстремни фотограф и те како уме да ухвати сву лепоту и сав „пакао“ који са собом носи хард ендуро трка.
Xross трку сам ове године ставио као приоритет на мојој листи догађаја које ћу фотографисати. Чврсто верујем у овај догађај и мислим да ће представити Србију у једном другачијем светлу и позиционирати је као добру локацију за овај спорт. Већ 10 година сам официјелни фотограф на Red Bull Romaniacs трци и уживам да сликам хард ендуро, а Xross видим као наследника свега тога, па је моје велико задовољство што ће ми се та трка наћи у објективу и ове године. Осим тога, атмосфера на дешавању је одлична, увек имам одлично друштво, па је поред тог спортског дела неизоставно и дружење које појачава целокупан утисак – каже Предраг Вучковић, познат и као Extreme Photographer.

Он и његов фотографски тим су са Xross трком од почетка, односно од 2014. године.

Extreme PhotographerRed Bull RomaniacsTara 2016XrossXross ChallengeXross Trophyекстремни спортовиендуро тркаПредраг ВучковићТарафотограф
Comments (0)
Add Comment