СПОРТСКИ САВЕЗ: Ко ће бити нови председник?

За петак, 22.01.2016. сазвана је ванредна седница Скупштине Спортског савеза Бајина Башта. На дневном реду налази се  веома важна тема, која ће умногоме утицати на будући рад савеза-расписивање  избора за избор председника савеза.

На слици: Александар Бјеличић и Владимир Батез

Наиме, досадашњи председник Александар Бјеличић, из приватних разлога напушта Бајину Башту и убудуће ће живети у Београду, па тако неће ни бити у могућности да обавља функцију председника Спортског савеза. Из тог разлога он је поднео оставку на то место. Управо на овој седници, скупштина би требала да донесе одлуку о расписивању  избора на којима ће бити изгласан нови председник.

Незванично сазнајемо да су лобирања за место предеседника увелико почела а као најактивнији и најозбиљнији кандитати спомињу се један пензионер и један политичар. Остаје да видимо да ли ће нашу омладину и спорт у граду водити пензионер или политичар, а нама осталима остаје да се запитамо? Ипак су у питању наша деца…

Дрина инфо портал

Бајина Баштапредседникспортски савез
Comments (1)
Add Comment
  • admindrina

    Још једном обавештавамо све читаоце који желе да оставе коментар да се морају придржавати правила коментарисања. С’обзиром да је неколико коментара на ову вест послато са исте ИП адресе а под реазлицитим именима а такође и са лажним подацима, били смо принуђени да исте и избришемо, јер су кршили правила коментарисања. Избрисани коментари су садржали и увреде на рачун лица која се спомињу у тексту што је такође у супротности са правилима коментарисања. И убудуће ћемо се трудити да спречимо ботовање на нашем сајту. Хвала на разумевању!